Koristimo kolačiće (eng. cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice. Više o kolačićima. Korištenjem stranice slažete se sa uvjetima privatnosti.slažem se

buket.hr logo Vaša košarica je prazna
Zaprimamo narudžbe za sve gradove. Dostavljamo u razdoblju od 8-15h.
Sukladno COVID-19 mjerama, ne dostavljamo u bolnice.
Dostava cvijeća diljem Hrvatske.
Dostava je moguća isti dan (narudžbe za isti dan zaprimamo do 12h). Dostava je uključena u cijenu. Šaljemo vam e-mail o izvršenoj dostavi. Nije potrebna registracija.
Plaćanje je moguće kreditnim / debitnim karticama: Visa, MasterCard, Maestro, American Express i Diners ili internet bankarstvom / općom uplatnicom.
Moguće izdavanje e-računa.
Pogledajte proširenu ponudu buketa i aranžmana sa dostavom za Zagreb i okolicu u našoj novoj internet cvjećarnici - www.cvjecarnicaljubica.com
Buket.hr - VinoFoto 1 od 3. Klikni na fotografiju za više.

Vino

Već od 85 kn


dovrši kupnju - idi na narudžbu / plaćanje

Butelja bijelog ili crnog vina.

Sadržaj:
 • Vino
  Vrhunsko (bijelo) / kvalitetno (crno) suho vino 0,75L Vinogorje Baranja. Kontrolirano podrijetlo. Proizvedeno u Hrvatskoj. Proizvodi i puni: BELJE d.d., Industrijska zona 1 Mece, 31326 Darda, PC Vinski podrumi, Kneževi Vinogradi, Republika Hrvatska. Odobrilo MPRRR-RH rješenjem br: UP/I-320-14/07-01/112. Sadrži sulfite. Alk. 13,4%. vol/2012 (bijelo) / Alk. 15% vol/2011 (crno).
PDV je uključen u cijenu. Dostava je uključena u cijenu. Proizvod se ne prodaje samostalno, već kao dodatak nekom cvjetnom aranžmanu. Prodaja pića koja sadrže alkohol zabranjena je osobama mlađima od 18 godina.

Buket.hr - internet cvjećarnica © 2012-2022 . www.buket.hr, sva prava pridržana.

  • web
  • www.buket.hr
  • email
  • info@buket.hr
  • tel / mob:
  • +385 91 200 45 48