dostava cvijeća

Pogledajte proširenu ponudu buketa i aranžmana sa dostavom za Zagreb i okolicu u našoj novoj internet cvjećarnici - www.cvjecarnicaljubica.com

Opći uvjeti poslovanja

Ovi uvjeti reguliraju poslovni odnos između Till trade d.o.o., Balokovićeva 25, 10 000 Zagreb, OIB: 33663262662, zastupan po direktoru Ljubica Ruklić, koji je izdavač internetske trgovine Buket.hr (u daljnjem tekstu Buket.hr) i naručitelja.
Korištenjem naše web stranice na bilo koji način potvrđujete da se slažete s njima i da ih u potpunosti prihvaćate.


 1. Opće odredbe

  Till trade d.o.o., Balokovićeva 25, 10 000 Zagreb; OIB: 33663262662 izdavač je internetske trgovine Buket.hr.
  Naručitelj je osoba koja je naručila i platila proizvode.
  Primatelj je osoba koju je naveo naručitelj prilikom narudžbe, a naručitelj ujedno može i biti primatelj.
  Proizvodima se smatraju svi artikli na internet stranici Buket.hr.
  Račun se ispostavlja na ime naručitelja ili ime njegove tvrtke i dostavlja se putem e-maila ukoliko nije drugačije navedeno.

 2. Cijene

  U sve navedene cijene na internetskoj trgovini Buket.hr uključen je porez na dodanu vrijednost.

 3. Proizvodi

  Buket.hr nastoji isporučiti u potpunosti jednak proizvod.
  Moguće su zamjene jednog ili više dijelova aranžmana/buketa (zbog trenutne nedostupnosti određenog cvijeća kod dobavljača, kada nije sezona određenog cvijeća i sl.) nastojeći da proizvod bude što sličniji slici, opisu i stilu, ali uvijek će biti napravljen u naručenoj vrijednosti.
  Zbog sezonskih ograničenja cvijeća i ukrasnih biljnih materijala ne možemo jamčiti dostupnost u svako vrijeme.
  Prodaja pića koja sadrže alkohol zabranjena je osobama mlađima od 18 godina.

 4. Narudžba

  Narudžba je važeća od trenutka primljene uplate. Nakon narudžbe, naručitelju na mail stiže potvrda sa svim relevantim podacima.
  Narudžbu je moguće promijeniti u roku od sat vremena, unutar našeg radnog vremena putem e-maila ili telefona. Pod promjenom narudžbe, smatra se promjena teksta u poruci primatelju, promjena podataka primatelja, adrese i sl.
  Prilikom narudžbe, naručitelj mora obratiti pažnju prilikom ispunjavanja formulara za narudžbu, a posebno na ime, prezime i adresu primatelja.
  Naručitelj mora biti siguran da će primatelj biti na mjestu određenom za dostavu u vrijeme dostave, jer u protivnom proizvod se ostavlja ispred vrata, kod susjeda i sl.

 5. Otkazivanje

  Zakon o zaštiti potrošača regulira otkazivanje narudžbe.
  Narudžbu je moguće otkazati prije nego je ona isporučena tj. prije no što je proizvod (buket, aranžman i sl.) izrađen. Zahtjev za otkazivanje narudžbe naručitelj treba uputiti u pisanom obliku, putem e-maila na adresu info@buket.hr.

 6. Dostava proizvoda

  Buket.hr se obavezuje dostaviti proizvod/e primatelju u određeno vrijeme. Dostavu vršimo nakon potvrde plaćanja.
  Dostava se vrši u vremenu od 08h-20h, pon-sub, a nedjeljom za područja navedena u Dostava cvijeća.
  Područje dostave je unutar granica republike Hrvatske.
  Osim primatelja, cvijeće može preuzeti i bilo koja druga osoba na adresi primatelja, ukoliko to želi, osim ukoliko naručitelj napomene drukčije prilikom narudžbe.
  Moguća je dostava u bolnice, urede i hotele ali uz pripadajuće informacije, puni naziv, adresu, broj sobe, naziv ili broj odjela, radno vrijeme.
  Ukoliko nije moguće doći do primatelja, cvijeće se predaje službenoj osobi (npr. u bolnici medicinskoj sestri, recepcionaru u hotelu).
  Dostava se smatra izvršenom u trenutku kada primatelj, osoba na toj adresi ili službena osoba preuzmu dostavljeni proizvod ili je proizvod dostavljen na adresu ukoliko nikoga nema na navedenoj adresi.

 7. Neispunjena dostava

  Dostava nije moguća u sljedećim uvjetima: primatelj odbija pošiljku, netočne informacije o primatelju, primatelj nije na adresi, viša sila.
  Ukoliko ne možemo ispuniti dostavu iz bilo kojeg razloga, kontaktirati ćemo naručitelja (ili primatelja) i ponuditi mogućnost dostave paketa susjedu ili ostavljanja paketa pred vratima na vlastitu odgovornost.

 8. Reklamacije

  Ukoliko ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi riješili problem na obostrano zadovoljstvo.
  Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, internet trgovina buket.hr vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail adresu info@buket.hr

 9. Povrat

  Sukladno članku 72, Zakon o zaštiti potrošača, naručitelj ima pravo na povrat robe u roku od 14 dana. Za detalje kontaktirajte nas putem e-maila na adresu info@buket.hr.

 10. Autorska prava

  Strogo je zabranjeno objavljivanje, kopiranje, povezivanje, distribucija, komercijalno iskorištavanje preuzetog materijala (tekstovi, slike, logo i sl.) ili bilo kakvo drugo mijenjanje ove internetske stranice bez izričitog pismenog odobrenja Buket.hr.
  Kršenje ove zabrane rezultira povredom prava intelektualnog vlasništva i može dovesti do pokretanja više vrsta sudskih postupaka.

 11. Sigurnost plaćanja kreditnim / debitnim karticama

  T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.
  ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem vatrozida (firewalla).
  Buket.hr koristi T-Com Pay Way uslugu za online autorizaciju kreditnih / debitnih kartica.
  Buket.hr ne pohranjuje brojeve kreditnih / debitnih kartica, a ostali podaci nisu dostupni neovlaštenim osobama.

  americanexpress jamstvo mastercard jamstvo visa jamstvo

 12. Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih informacija

  Buket.hr se obavezuje pružiti zaštitu osobnih podataka naručitelja/primatelja, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su potrebni za ispunjenje naših obveza (dostava cvijeća, izdavanje računa i sl.).
  Svi podaci o naručiteljima/primateljima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Buket.hr kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
  Svi djelatnici Buket.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
  Buket.hr ne skladišti podatke o korisnicima (osim email komunikacije), ne zahtjeva registraciju u svrhu narudžbe niti koristi gore navedene podatke u neku drugu svrhu (ne šaljemo newslettere i sl.).

 13. Kolačići

  Buket.hr koristi kolačiće (eng. cookie - mala tekstualna datoteka/file kojeg generira web poslužitelj, a internetski preglednik ga sprema na računalo korisnika) kako bi osigurao funkcionalnost internetske trgovine i radi praćenja posjećenosti stranice (za što koristi Google Analytics - http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html).
  Korisnik buket.hr internetske trgovine može regulirati primanje kolačića putem postavki unutar internetskog preglednika.
  Buket.hr isključuje svaku odgovornost za gubitak funkcionalnosti usluge kada korisnik drugačije regulira (onemogući) prihvat kolačića.
  Korištenjem buket.hr internet trgovine smatra se da ste upoznati i suglasni s uvjetima korištenja.

 14. Rješavanje sporova

  Regulativom Europske unije, sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje. Platformu mogu koristiti potrošači i trgovci.
  Za pravni sporove koji mogu nastati vezani za korištenje internetske trgovine Buket.hr nadležan je sud u Zagrebu.

 15. Završne odredbe

  Buket.hr zadržava pravo u bilo kojem trenutku ukinuti ili promijeniti odredbe ovih uvjeta poslovanja, stoga savjetujemo da provjerite uvjete prije nego što namjeravate koristiti internetsku trgovinu.
  Buket.hr nije odgovoran za nemogućnost korištenja usluga internetske trgovine izazvanu višom silom, kao niti za štetu nastalu uslijed okolnosti koje se smatraju višom silom.
  Ovi uvjeti dostupni su za pohranu u PDF formatu, a možete ih pronaći ovdje.